Helpdesk

Heb je vragen?

Hieronder vindt je de meest voorkomende vragen

Nog geen klant

LekkerParkeren is een parkeerapp waarmee je mobiel kunt straatparkeren tegen zeer lage transactiekosten (€0,29) of een zeer voordelige abonnementsvorm. Daarnaast zijn kentekens toevoegen en parkeerherinneringen ontvangen bij ons geheel gratis. 

Met de LekkerParkeren app kan je eenvoudig een parkeeractie starten en stoppen in heel Nederland. Daarnaast kan je op de kaart gemakkelijk checken in welke straat je het goedkoopst parkeert. (Momenteel in ontwikkeling)

Voor het gebruiken van LekkerParkeren is het noodzakelijk dat je over een mobiele telefoon en een LekkerParkeren account beschikt.

Je kunt de LekkerParkeren app gratis downloaden in de App Store (iPhone) en in de Google Playstore (Android).
Specificaties:

  • iPhone app: vanaf iOS 6.1 en hoger.
  • Android app: vanaf versie 2.1 en hoger.

We willen er zeker van zijn dat we het juiste rekeningnummer koppelen aan je LekkerParkeren account. Daarom verifiëren wij je IBAN middels een betaling van €0,01 via iDEAL. Op deze manier is het niet mogelijk om te frauderen met rekeningnummers. De €0,01 betalen wij rechtstreeks aan de aanbieder van de IBAN–verificatie.

Deze tool wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd.

Helaas is het nog niet mogelijk om ook in andere landen dan Nederland te parkeren met de LekkerParkeren app. 

Als je jouw parkeeractie start met de LekkerParkeren app dan wordt jouw parkeeractie geregistreerd in het Nationaal Parkeer Register (NPR). Het NPR is het landelijke infrastructuur dat parkeer- en verblijfsrechten registreert. De parkeerwachter raadpleegt dit register om vast te stellen of een geparkeerde auto de juiste parkeerbelasting heeft betaald.

Nee, bij ons kan je eenvoudig jouw abonnement opzeggen. Stuur hiervoor een email naar info@lekkerparkeren.nl of wijzig jouw gebruiksvorm naar betalen per parkeeractie. Vanaf de nieuwe maand wordt jouw gebruiksvorm gewijzigd of abonnement beëindigd.  
 

Garage parkeren

Het is momenteel nog niet mogelijk om te parkeren in garages met de LekkerParkeren app. Ons team werkt hieraan!

App informatie

Het is van belang dat jouw kenteken bij ons in het systeem staat geregistreerd. Dit om een parkeeractie te kunnen aanmelden. Het is daarom noodzakelijk dat je bij ons als gebruiker aanmeldt zodat we een koppeling kunnen maken naar jouw kentekens.  Om een parkeeractie te starten met jouw kenteken, dient er een correcte koppeling te zijn tussen het kenteken en jou als gebruiker. Je kunt zelf eenvoudig het gewenste kenteken koppelen. 

Helaas is het nog niet mogelijk om ook in andere landen dan Nederland te parkeren met de LekkerParkeren app. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de aangesloten gemeenten.

Ja, dat kan! Na het registreren van jouw account kun je meerdere kentekens onder jouw account aanmelden. Hierdoor kunnen er meerdere auto’s worden geparkeerd. Daarnaast brengt LekkerParkeren geen extra kosten in rekening voor het toevoegen van een kenteken. 

Account

Jouw facturen kunnen helaas niet per post worden verzonden. Het is wel mogelijk om jouw facturen zelf te downloaden en te printen. 

In de LekkerParkeren app kun je eenvoudig jouw account verwijderen. Hiervoor ga je in de app naar het tabblad account en vervolgens naar profiel. Hier is het mogelijk om jouw account te verwijderen.  

In de LekkerParkeren app onder het tabblad account kun je jouw profiel aanpassen en wijzigen. Hierin is ook de optie om jouw e-mailadres te wijzigen

Als je in de LekkerParkeren app onder het tabblad account de optie profiel kiest dan kun je daar eenvoudig jouw wachtwoord wijzigen. Dit doe je door eerst jouw oude wachtwoord te wijzigen en vervolgens tweemaal het nieuwe wachtwoord in te voeren. 

Onze helpdesk staat je graag te woord. Stuur gerust een e-mail naar: info@lekkerparkeren.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Aan het begin van een nieuwe maand vindt de incasso plaats. 

Om een hoge rekening aan het einde van de maand te voorkomen hebben wij een bestedingslimiet ingebouwd in de app. Bij het bereiken van een bedrag rond de 15 euro vragen wij om deze middels een IDEAL link te voldoen. De limiet wordt direct na betaling verhoogd.

In de LekkerParkeren app onder het tablad account vind je nog meer veel gestelde vragen. 

In de LekkerParkeren app kun je eenvoudig jouw gebruiksvorm aanpassen. Ga hiervoor naar het tabblad account en selecteer gebruiksvorm.  

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Snel, simpel en goedkoper mobiel parkeren? Download de LekkerParkeren app nu

LekkerParkeren

Met LekkerParkeren delen wij het gemak van mobielparkeren en voegen daar kortingen en gratis diensten aan toe.

LekkerParkeren betekent voor iedereen in Nederland “Parkeren met een glimlach”.

Informatie

Volg Ons